Night People Group tarjoaa Atkins:n opiskelijoille Shine -tason (normaalisti 9,90 € / kk) Night Lite sovellukseen elokuun loppuun asti.

Night Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa.

Night Litessa on mukana 15 baaria ja yökerhoa Helsingissä, Kajaanissa, Lappeenrannassa, Lahdessa ja Valkeakoskella.

Night Lite sovelluksessa on kolme jäsentasoa Glow, Shine ja Star.

Glow-taso on ilmainen ja se aktivoituu automaattisesti ladatessasi sovelluksen. Glow-tasolla näet ravintoloiden tapahtumat ja saat vaihtuvia etuja ja tarjouksia.

Shine-taso on ensimmäinen maksullinen taso, joka maksaa 9,90€/kk tai 99€/vuosi. Shine-tasolla saat kaikki Glow-tason edut, jonka lisäksi saat kaikista normaalihintaisista juomatuotteista aina 15% alennuksen. Shine-tasolle tarjotaan kohdennettuja etuja ravintolakohtaisesti.

Kolmas taso on nimeltään Star. Tätä tasoa ei voi ostaa suoraan sovelluksesta. Star-jäsenet saavat Glow- ja Shine-tasojen edut sekä ravintolakohtaiset Star-edut.

Lataa sovellus lähimmästä sovelluskaupasta http://www.nightlite.fi

Miten syötän promokoodin Night Litessä?

Avaa jäsenkorttisi sovelluksesta auki joko profiili-sivulta tai vasemman yläkulman navigaatiopalkista. Kun kortti tulee ruudulle näkyviin, klikkaa kortin alla oleva linkki ”jäsenyystiedot” auki. Sivun alalaidassa on kohta ”syötä koodi”. Kirjoita saamasi alennuskoodi avautuvaan kenttään. Jos uusi jäsentasosi ei tämän jälkeen heti näy sovelluksessa, klikkaa jäsenkortti-sivun oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa sivun päivitys -symbolia.

Lunasta koodisi sivuston alareunasta painamalla "lunasta koodi". Tämän jälkeen syötä tietosi ja saat koodin antamaasi sähköpostiin.

Glow ja Shine tasolla seuraavat sisäänpääsy edut:
Voimassa 1.6.-31.8.2017

Maxine:
Glow: Ilmainen sisäänpääsy ennen kello 23:00
Shine: Ilmainen sisäänpääsy kahdelle ennen kello 24:00

Kaivohuone:
Glow: Ilmainen sisäänpääsy keskiviikkoisin ennen kello 23:00 Ilmainen sisäänpääsy perjantaisin ja lauantaisin ennen kello 23:00 kesäkuussa.
Shine: Ilmainen sisäänpääsy keskiviikkoisin

Apollo Live Club:
Shine: Ilmainen sisäänpääsy kahdelle ennen kello 24:00

Baarikärpänen:
Shine: Ilmainen sisäänpääsy perjantaisin ja lauantaisin ennen kello 23:00

Club Capital:
Shine: Ilmainen sisäänpääsy perjantaisin ja lauantaisin ennen kello 24:00 (psl. erikoisillat)

Tapahtuma on päättynyt.